Vul hier jouw gegevens in voor meer informatie

De consulenten van Careander helpen je graag met jouw aanmelding. Vul onderstaand formulier in, dan nemen zij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden

  • Beschrijf hier waarvoor u zich wilt aanmelden.
[contact-form-7 id="52" title="Contactformulier 1"]

Ondersteuning

Heb je interesse in wonen, werken of ambulante begeleiding bij Careander? Voor zowel volwassenen als kinderen? Neem dan  contact op met één van de consulenten.

Zij plannen graag een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden binnen Careander te bespreken met eventueel een rondleiding op de betreffende locatie.

Jouw vraag om zorg of ondersteuning is het uitgangspunt. Samen met jou kijkt de consulent welke mogelijkheden Careander heeft om in jouw vraag te voorzien. Wanneer Careander een passend aanbod voor jou heeft, zal de aanmelding verder in gang gezet worden.

In een intakegesprek met de teammanager, orthopedagoog en de consulent bespreken we de hulpvraag, woon/werkwensen en indicatie. De consulent kan jou ondersteunen bij de vragen die je hebt rondom Wet Langdurige Zorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet. Ook kan samen worden gekeken naar de benodigde indicatie en waar deze aangevraagd moet worden.

Meer weten?

De consulenten zijn ook bereikbaar tijdens kantoortijden via telefoonnummer 0341-46 78 20. Of stuur een mail naar info@careander.nl.