Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen via telefoon: 0341- 46 78 20 (tijdens kantoortijden). E-mail: info@careander.nl

Het team Careander Ambulant Ede en omgeving heeft kantoorruimte in De Boshoek, Bospoort 2B,6711BW in Ede. Voor contact met team Ambulant Ede en omgeving: stuur een mail naar ambulantregiozuid@careander.nl of bel naar 0318-658761.

De Boshoek

De Boshoek is de thuisbasis van het team Ambulant en bovendien een steunpunt.

Het is hier mogelijk om mensen te ontmoeten, samen te eten en sociale contacten te onderhouden. Samen met een begeleider kan de afspraak gemaakt worden om in het steunpunt zaken te bespreken als dat thuis niet mogelijk is.

Op vaste tijden kan een cliënt langskomen voor vragen die niet kunnen wachten tot een volgend huisbezoek.

In De Boshoek worden ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals een buurtlunch, koffie-inloop, creatieve bijeenkomsten en thema-avonden. Het is een gezellige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg De Boshoek op Facebook.

Careander

Ondersteuning bij:

  • Wonen
  • Werken
  • Dagbesteding
  • Vrije Tijd

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen we cliënten het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen cliënten het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland.