Open plaatsen Dagactiviteiten

Careander kent diverse mogelijkheden om te komen werken of dagbesteding te volgen. Hieronder kunt u per plaats lezen welke mogelijkheden we bieden.

Heeft u vragen over een open plaats of wilt u graag eens komen kijken? Neem geheel vrijblijvend contact op met Careander via telefoonnummer 0341- 46 78 20.

Elburg

Net effe anders

Net effe anders is een gezellige winkel met ernaast een atelier, in de oude binnenstad van Elburg. Er is momenteel een vacature voor een cliëntmedewerker met een indicatie voor dagbesteding. Bekijk de vacature hier.

’t Harde

Shalom

Bij Dagactiviteitencentrum Shalom bieden we mogelijkheden voor zowel belevingsgerichte dagbesteding aan EMB groepen, als activerende werkzaamheden in de kaarsenmakerij, houtbewerking of de interne winkel. Bekijk hier de mogelijkheden bij Shalom.

Trefpunt

Bij Trefpunt worden verschillende werkzaamheden gedaan. Dit zijn bijvoorbeeld werkzaamheden in de bakkerij, het atelier, op de houtafdeling of voor Defensie. Bij Trefpunt is momenteel de mogelijkheid om te komen werken met een indicatie voor dagbesteding. Kijk hier voor meer informatie.

Harderwijk

De Schuilplaats
De Schuilplaats is een dagactiviteitencentrum waar enkele plekken beschikbaar zijn. De Schuilplaats heeft vooral cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, vaak ook met extra problematiek. Ook zijn er mogelijkheden voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking (EMB). De activiteiten kunnen arbeidsmatig zijn, maar ook creatief of belevingsgericht. Dit is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van cliënten. De Schuilplaats heeft een keukengroep waar plaats is voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Lees voor meer informatie de flyer.

Meander

Meander is een groep op de Schuilplaats waar cliënten (niveau MVB) zonder werkdruk productiewerkzaamheden kunnen doen. De groep bestaat uit totaal 11 cliënten, waarbij er een aantal cliënten in deeltijd werken. Op vier dagen is er één begeleider aanwezig, één dag d in de week zijn er twee begeleiders. Momenteel is er een open plek, heb je hiervoor belangstelling neem dan contact met ons op.

De Wissel 
Er zijn mogelijkheden op de Wissel voor cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperkingen. De activiteiten zijn vooral arbeidsmatig. Bekijk hier de pagina van De Wissel.

Nijkerk

De Postkamer & De Werkkamer
Bij Grand Café De Postkamer en atelier De Werkkamer in Nijkerk zijn mogelijkheden om te komen werken. Kijk hier voor meer informatie: De Postkamer.

Amersfoort

Bij Lot
In de wijk Vathorst is het nieuwe restaurant Bij Lot geopend. Hier kun je werken in de keuken of in de bediening, ondersteund door Careander. Kijk voor meer informatie: Bij Lot.

Ede

Grootveen
Bij Grootveen in Ede zijn mogelijkheden om te komen werken in het theehuis of kun je andere activiteiten in en rondom de boerderij doen. Kijk hier voor meer informatie: Grootveen Ede