Diverse mogelijkheden in Harderwijk

In Harderwijk is Careander volop bezig met nieuwe ontwikkelingen.

Anne Franklaan

Wooncentrum Anne Franklaan in Harderwijk is een locatie van Careander met drie woongroepen. Op 1 groep is er ruimte voor nieuwe cliënten.

We bieden wonen aan cliënten die groepswonen nodig hebben, met nabijheid van de begeleiding. Ook ondersteunen we cliënten die nu groepswonen nodig hebben en begeleid/ondersteund worden naar een zelfstandiger vorm van wonen. 

Bekijk de flyer over deze woonlocatie snel. Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Aart van Beuzekom via a.vanbeuzekom@careander.nl  of bel naar 06-51 31 25 13.

Langedijkstraat(Van Maerlantlaan)

Het nieuwe wooncomplex aan de Langedijkstraat is in gebruik en ook de appartementen van Careander zijn bijna beschikbaar.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, dus reageer snel!

In het wooncomplex, dat bestaat uit 3 verdiepingen, zullen 48 appartementen worden gerealiseerd. Careander krijgt de mogelijkheid om 24 appartementen te laten bewonen met cliënten die wonen in combinatie met ambulante ondersteuning vanuit Careander. Ook zal er een Steunpunt gerealiseerd worden. Er is in het wooncomplex geen nachtdienst aanwezig.

Het wonen vindt plaats op basis van een WMO of WLZ indicatie (verzilverd op PGB, VPT of MPT)

De overige appartementen zullen door Uwoon in het kader van sociale huur worden toegewezen.

Wil je meer weten hierover? Bekijk hier de brochure. Neem contact op met Anneke Bolhuis of Aart van Beuzekom voor meer informatie.

Anneke Bolhuis: telefoon 06-10 81 71 60 of email naar a.bolhuis@careander.nl

Aart van Beuzekom: telefoon 06-51 31 25 13 of email naar a.vanbeuzekom@careander.nl

Open plaats bij Bergveste in Ede

Op onze locatie Bergveste in Ede is een open plek ontstaan. We zijn  op zoek naar een cliënt in de leeftijd van 20 t/m 78. De zit- slaapkamer bevindt zich op de begane grond met gebruik van gedeelde badkamer (delen met 1 andere cliënt). De bewoner kan aansluiten bij het groepsgebeuren, maar kan er ook voor kiezen om zich terug te trekken op zijn of haar kamer. Met elkaar stemmen we af waarin ondersteuning nodig is.

Wij ondersteunen de cliënt bij het realiseren van zijn/haar ambities. Samen met cliënt, verwanten, begeleiders en vrijwilligers gaan we op zoek naar datgene waar de cliënt blij van wordt. Denk hierbij aan fijn wonen en passende dagactiviteiten.

Voor meer informatie over Bergveste en deze open plek kunt u contact opnemen met tel. 0341-46 78 20. Bekijk hier de locatiepagina van Bergveste.

Wilt u meer weten over open plaatsen bij Careander?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Careander via telefoonnummer 0341- 46 78 20 of mail naar info@careander.nl.

Bekijk hier ook de mogelijkheden om te komen werken bij Careander.