Wonen bij De Steenrots in ’t Harde

Zoek jij een fijne plek om te wonen met 24 uurs begeleiding. Dan zou De Steenrots jouw woonplek kunnen worden!

 Vind je het wonen fijn op De Steenrots? Waarom is De Steenrots voor jou een fijne woonplek?

Deze vragen beantwoordt Rebecca Vermaas, bewoonster van De Steenrots, als volgt:

“Ja, ik ben gewoon blij dat ik bij De Steenrots mag wonen, ik ben er gelukkig!’

Locatie De Steenrots is een woonlocatie in een bosrijke omgeving in ’ t Harde. Binnen de Steenrots zijn 21 studio’s die woonmogelijkheden bieden aan mensen met een verstandelijke beperking.

De locatie bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping. Op de begane grond bevinden zich enkele studio’s, twee woonkamers, de centrale keuken en de linnenkamer. Op de eerste verdieping zijn de overige studio’s, een woonkamer, logeerkamer en een dakterras te vinden. De eerste verdieping is te bereiken met zowel de trap als de lift.

Begeleiding

Op De Steenrots is overdag en ‘s nachts begeleiding aanwezig. De begeleiding op De Steenrots geeft, samen met jou, invulling aan je dagelijks leven.

Ook aan je vrije tijd, hobby’s en begeleiding die jij nodig hebt. Alles wat je zelf kunt doen doe je zelf. We werken samen met jou aan het leren van nieuwe dingen. Het gaat erom dat het jouw leven is, jij bent het middelpunt. Dit doen we samen met jou, je verwanten en je begeleider. Zo denkt Careander erover!

Studio’s

Je studio bestaat uit een zit-slaapkamer met een klein keukenblokje een badkamer met douche, wastafel en toilet. Het is niet mogelijk om op je studio te koken. De inrichting van de studio mag je zelf bepalen.

Maaltijden/huishouding

In de centrale keuken van de Steenrots wordt vijf dagen per week door de kok een maaltijd bereid. Vind je het leuk om hiermee te helpen dan kan dit. Het menu van deze maaltijden wordt door de bewoners zelf samengesteld. Het ontbijt en de lunch gebeurt per woonkamer. Voor het schoonhouden van je studio is er zo nodig begeleiding voor je. Om op De Steenrots te kunnen wonen heb je een WLZ indicatie nodig.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Lean Visscher via 06 – 23 02 81 32 of Metty Bakker via 06 – 13 94 38 82.

Diverse mogelijkheden in Harderwijk

In Harderwijk is Careander volop bezig met nieuwe ontwikkelingen.

Anne Franklaan

Wooncentrum Anne Franklaan in Harderwijk is een locatie van Careander met drie woongroepen. Op 1 groep is er ruimte voor nieuwe cliënten.

We bieden wonen aan cliënten die groepswonen nodig hebben, met nabijheid van de begeleiding. Ook ondersteunen we cliënten die nu groepswonen nodig hebben en begeleid/ondersteund worden naar een zelfstandiger vorm van wonen. 

Bekijk de flyer over deze woonlocatie snel. Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Aart van Beuzekom via a.vanbeuzekom@careander.nl  of bel naar 06-51 31 25 13.

’t Schild Harderwijk

Op de benedengroep van wooncentrum ’t Schild in Harderwijk is een appartement beschikbaar.

Bekijk hier alle informatie over het wooncentrum en de mogelijkheden.

Meer informatie over deze woonplek kunt u ook opvragen bij Anneke Bolhuis via a.bolhuis@careander.nl

Bekijk hier ook de mogelijkheden om te komen werken bij Careander.