Het managementteam van Careander stelt zich voor:

Karin Velstra, bestuurder a.i.

 

 

Ina Nieland, Manager Clusters

Als Manager Clusters ben ik verantwoordelijk voor het primaire proces. Ik mag samen met het managementteam zorg dragen voor het ontwikkelen van het strategisch beleid. Ook stuur ik de 16 teammanagers aan die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse zorg en begeleiding.

Mijn bijdrage aan een goed leven voor cliënten lever ik door het stimuleren van eigen kracht bij ieder individu. Dit voegt waarde toe aan ieders leven en werken. Ik ben enthousiast, zorgzaam en bevlogen. Ook ga ik uit van wederzijds vertrouwen en talenten.

Voor de cliënt, de medewerker, de organisatie en de omgeving is het mijn ambitie om de basis te versterken in de breedste zin van het woord.

Eline de Craen, Strategisch manager Expertise en Behandeling

Naast MT-lid ben ik leidinggevende van de afdeling Expertise en Behandeling. Deze afdeling bestaat uit de vakgroepen consulenten, therapeuten, specialisten en orthopedagogen. Samen werken we aan de ambitie om deze afdeling te positioneren binnen Careander. Ik hoop de medewerkers die ik aanstuur te enthousiasmeren om te ontwikkelen in hun vak. Hierdoor kunnen ze steeds blijven inspelen op de behoeften van de cliënten.

Ik ben iemand die professioneel handelen belangrijk vind en die graag blijft ontwikkelen. Verder houd ik contact met de cliënt om te blijven voelen waarom ik voor mijn vak gekozen heb. Mijn motto is: Blijf trouw aan jezelf en pak kansen als ze langskomen.

We hopen in de komende jaren de afdeling Expertise en Behandeling nog verder op te bouwen en het multidisciplinair werken verder vorm te geven.