Vanaf april werkt Esile (37) als flexer bij Careander. Esile heeft in veel branches gewerkt, maar haar hart ligt toch bij de gehandicaptenzorg. Toen ze in contact kwam met Annemarieke, intercedent van de Flexpool, mocht ze op sollicitatiegesprek komen. “Ik begon met een nul-uren contract en inmiddels heb ik een 24-uurs contract in de flexpool” vertelt Esile.

Bij eerdere werkgevers had Esile niet altijd veel geluk, ze had een diploma in de gehandicaptenzorg maar kwam nergens echt aan de bak. Ze probeerde werk te vinden in andere branches, maar ook dat ging – mede door corona – niet altijd vlekkeloos. Bij Careander had Esile gelijk een goed gevoel. “Ik voelde me gelijk welkom, ik vind het heel bijzonder dat ik deze kans heb gekregen”, vertelt Esile.

Als flexer werkt Esile op veel verschillende locaties. “Ik kan per maand aangeven wanneer ik wil werken”, vertelt Esile. Ze geniet van het werken met de cliënten. “De mensen voelen je aan. Hun liefde, waardering en warmte geven me veel kracht. De momenten dat ik met ze kan kleuren, kletsen, wandelen, grapjes maken, dat is heel speciaal.”

Esile denkt nog vaak terug aan het begin bij Careander en is Annemarieke elke dag dankbaar. “Careander heeft me de kans gekregen om mezelf te tonen, daar ben ik ze altijd dankbaar voor. Als het kan wil ik m’n leven lang bij Careander blijven!”