Careander is Full Partner van Stichting Prokkel

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting. Een ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder. Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Iedereen kan mee doen en het kan overal plaatsvinden. De activiteit kan van alles zijn; samen werken, schilderen, sporten, discussiëren, musiceren, plezier maken of eten. Bij Prokkelen draait het om de ontmoeting. In 2018 is de Prokkelweek van maandag 4 t/m zaterdag 9 juni. Tijdens deze week wordt iedereen opgeroepen om mee te Prokkelen. Donderdag 7 juni is uitgeroepen tot Nationale Prokkelstagedag.

De Prokkelweek is mede mogelijk dankzij de 23 Full Partners, waarvan Careander er nu één geworden is. De partners gebruiken de Prokkelweek als laagdrempelig instrument voor het realiseren van een (meer) inclusieve samenleving.

Waarom Full Partner?

Door Full Partner te worden van Stichting Prokkel laat Careander zien dat we ons inzetten voor een inclusieve samenleving. We investeren hierin en met het partnerschap wordt dat beter zichtbaar. Het laat zien dat we als organisatie gericht zijn op de wensen en behoeften van onze cliënten. Het past ook binnen de visie en strategische koers van Careander.

Wilt u meer weten over Prokkel? U kunt de informatie vinden op deze website.

Terug naar het overzicht