Careander Journaal voor jou en door jou 12

Het twaalfde en laatste Careander Journaal! Een Journaal vol mooie ontmoetingen, groetjes en afscheid van Noot en Mous. Sandra maakt het laatste gebaar van dit Journaal en Erwin en Anita zitten al in de vakantiestemming. Maar natuurlijk blijven ze ook op vakantie bewegen! Doen jullie dat ook?

Het bijbelverhaal gaat over Storm op zee en bewoners vertellen meer over Maini Dibace. Er worden mooie acties gedaan om geld op te halen. Ken je het spelletje … ik ga op vakantie en neem mee… Bert Brouwer, Jacoline en Rebecca doen ook mee.. jij ook?

Bedankt voor het kijken en een hele fijne vakantie!

Careander journaal voor jou en door jou 11

Een nieuw journaal, vol met groetjes van de woonlocaties ’t Schild en Slunterhof. We zien hoe het werken nu bij Net ff Anders is. Liesbeth heeft een compliment aan Joke en Bert. Bert is bij Liesbeth en bedankt haar voor het compliment. Wie wil jij een bedankje geven?

Naast Frank is deze week ook Eduard erbij. Hij laat zien hoe je zelf kunt bewegen in de tuin! Daarna gaan Erwin en Anita hamsteren. Wil je zien hoe ze dit doen? Kijk dan zeker tot het einde van het journaal.

Volgende week de laatste aflevering, blijf kijken!

Careander journaal voor jou en door jou 10

Vandaag een heel bijzonder Careander Journaal, want het is feest! Op 11 juni is de Dag van Careander en dat vieren we met taart. Bert Brouwer en Carolien de Jong zijn te gast bij Erwin en Anita. Zij hebben al 25 keer een challenge gedaan. Hieronder kan je meedoen met de beweegchallenge.

 

Careander Journaal nummer 9 voor jou en door jou

Extra speciaal in dit journaal is dat we bij Maine Dibace kunnen binnenkijken. Veel kijkplezier!

 

Careander journaal voor jou en door jou nummer 8

In dit journaal gaan we samen naar Pinksteren.

Extra films bij dit journaal:

Bijbelverhaal 2

 

Smoothies maken

Beweegchallenge 

Careander Journaal voor jou en door jou 7

Dit journaal gaat over verbondenheid. Met een nieuwe presentator: Frank. Veel kijkplezier!

Careander Journaal 6

Het zesde Careander Journaal gaat over dromen. Droom jij ook wel eens?

Noot en Mous over dromen:

Careander Journaal 5

Deze week alweer het vijfde Careander Journaal! En deze week gaat het over Talenten. Welk Talent heb jij?

Zonnebloemen zaaien met Anke:

Beweegchallenge nummer 15:

Careander Journaal 4

Het Careander weekjournaal nummer 4. Dit keer vieren we met elkaar Bevrijdingsdag. Met een speciale presentator: Celine.

Jan Jaap speelt voor de koning:

Vredesduif knutselen:

Nout en Mous vieren Bevrijdingsdag:

Beweegchallenge nummer 13 Bevrijdingsdag:

 

Bijbelverhaal:

Careander Journaal nummer 3:

Het 3e weekjournaal. Dit keer vol leuke dingen voor Koningsdag. Bekijk onder het journaal de losse filmpjes over het antwoord van de Bestuurder, het verhaal over een lief klein bolletje, het bakken van een koningstaart en de beweegchallenge van de coaches Sport en Bewegen.

Antwoord van de Bestuurder: 

Heb je cliënten met vragen over wanneer de dagbesteding weer opent? Door het antwoorden op deze vraag kan  ‘het mapje in het hoofd’ sluiten. Hiermee voorkom je een punthoofd van de cliënt.

Tip : Print de onderstaande papieren uit en leg ze op het appartement van de cliënt die regelmatig vraagt ‘wanneer mag ik weer naar dagbesteding’? De aftelkalender kun je met de cliënt invullen en op de 20 Mei de directeur tekenen. Elke keer wanneer de cliënt vraagt ‘wanneer mag ik weer naar dagbesteding geef je antwoord met behulp van de tekening en de aftelkalender.

Verhaal over lief klein bolletje:

Koningstaart bakken:

Beweegchallenge nummer 11:

Careander journaal nummer 2:

In dit tweede journaal een hartelijk welkom van bestuurder Bert Brouwer met een prijsvraag!  Ook zie je een vlog van Jorinde, een creatie met strijkkralen en hebben de burgemeester van Harderwijk en Bert Brouwer een gesprek.

 

Careander journaal nummer 1:

Het Paasjournaal van Careander met een paasverhaal van dominee van Doorne over Pasen, een prachtig lentelied en nog veel meer. Veel kijkplezier!

Je kunt alle vlogs, filmpjes en vragen naar redactiecreatief@careander.nl sturen. Vind je het lastig om iets in te sturen? Mail ons en we gaan je helpen.

Andere films van Careander in de Coronatijd vind je op deze pagina.