Careander Journaal voor jou en door jou 7

Dit journaal gaat over verbondenheid. Met een nieuwe presentator: Frank. Veel kijkplezier!

Careander Journaal 6

Het zesde Careander Journaal gaat over dromen. Droom jij ook wel eens?

Noot en Mous over dromen:

Careander Journaal 5

Deze week alweer het vijfde Careander Journaal! En deze week gaat het over Talenten. Welk Talent heb jij?

Zonnebloemen zaaien met Anke:

Beweegchallenge nummer 15:

Careander Journaal 4

Het Careander weekjournaal nummer 4. Dit keer vieren we met elkaar Bevrijdingsdag. Met een speciale presentator: Celine.

Jan Jaap speelt voor de koning:

Vredesduif knutselen:

Nout en Mous vieren Bevrijdingsdag:

Beweegchallenge nummer 13 Bevrijdingsdag:

 

Bijbelverhaal:

Careander Journaal nummer 3:

Het 3e weekjournaal. Dit keer vol leuke dingen voor Koningsdag. Bekijk onder het journaal de losse filmpjes over het antwoord van de Bestuurder, het verhaal over een lief klein bolletje, het bakken van een koningstaart en de beweegchallenge van de coaches Sport en Bewegen.

Antwoord van de Bestuurder: 

Heb je cliënten met vragen over wanneer de dagbesteding weer opent? Door het antwoorden op deze vraag kan  ‘het mapje in het hoofd’ sluiten. Hiermee voorkom je een punthoofd van de cliënt.

Tip : Print de onderstaande papieren uit en leg ze op het appartement van de cliënt die regelmatig vraagt ‘wanneer mag ik weer naar dagbesteding’? De aftelkalender kun je met de cliënt invullen en op de 20 Mei de directeur tekenen. Elke keer wanneer de cliënt vraagt ‘wanneer mag ik weer naar dagbesteding geef je antwoord met behulp van de tekening en de aftelkalender.

Verhaal over lief klein bolletje:

Koningstaart bakken:

Beweegchallenge nummer 11:

Careander journaal nummer 2:

In dit tweede journaal een hartelijk welkom van bestuurder Bert Brouwer met een prijsvraag!  Ook zie je een vlog van Jorinde, een creatie met strijkkralen en hebben de burgemeester van Harderwijk en Bert Brouwer een gesprek.

 

Careander journaal nummer 1:

Het Paasjournaal van Careander met een paasverhaal van dominee van Doorne over Pasen, een prachtig lentelied en nog veel meer. Veel kijkplezier!

Je kunt alle vlogs, filmpjes en vragen naar redactiecreatief@careander.nl sturen. Vind je het lastig om iets in te sturen? Mail ons en we gaan je helpen.

Andere films van Careander in de Coronatijd vind je op deze pagina.