Het Grand Café van Careander woonlocatie ’t Schild verwelkomt het Alzheimer Café.

Vanaf 17 september verhuist het vertrouwde Alzheimer Café Harderwijk naar het Grand Café van Careander woonlocatie ’t Schild aan de Guido Gezellelaan 255 in Harderwijk. Een mooie ruimte op de begane grond met alle voorzieningen voor een prettig samenzijn.

Iedereen met vragen over dementie kan terecht bij het Alzheimer Café Harderwijk. Soms is er de behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. Voel je welkom wanneer je vragen hebt over het geheugen of dementie. Of wanneer jezelf of je naaste onlangs de diagnose dementie heeft gekregen. In een veilige omgeving en prettige sfeer leer en profiteer je van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Anneke Vegter coördinator van Alzheimer Café Harderwijk: “De sfeer van ons Alzheimer Café is informeel, gemoedelijk en laagdrempelig. Wij hebben er alle vertrouwen in dat locatie en sfeer van het Grand Café van Careander woonlocatie ’t Schild al snel vertrouwd zal voelen, mede doordat deze locatie al bekend is bij veel ouderen in de wijk”.

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Op woonlocatie ’t Schild wonen ook mensen met Alzheimer en daarom is de verbinding zo belangrijk en heeft het een meerwaarde voor beide partijen. Teammanager Joke van Lenthe: “wij verwelkomen graag het Alzheimer Café en vinden het fijn ons met een andere partij met zoveel kennis te verbinden”.

Elke derde maandag van de maand is er een Alzheimer Café Harderwijk, behalve in de maanden juli en augustus. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Anneke Vegter van Alzheimer Café Harderwijk via (06) 10847349 of  alzheimercafe-harderwijk@hotmail.com.

Website: www.alzheimer-nederland.nl/reios/noordwest-veluwe/alzheimer-cafe-harderwijk

Of neem een kijkje op de Facebookpagina: Alzheimer Café Harderwijk

 Adres: Woonlocatie ’t Schild, Guido Gezellelaan 255, 3842 XK Harderwijk.

Terug naar het overzicht