Keurmerk Beste Werkgever

Careander heeft  opnieuw het keurmerk Beste Werkgever toegekend gekregen door haar medewerkers. Het keurmerk betekent dat we boven het gemiddelde van de branche gehandicaptenzorg scoren.

Het keurmerk is toegekend naar aanleiding van de resultaten van het medewerkersonderzoek dat in 2019 is gehouden. Van de medewerkers heeft 53% dit onderzoek ingevuld. Zij gaven Careander een werkgeversscore van 7,5. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers van Careander betrokken zijn bij onze cliënten en plezier hebben in hun werk.

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden door Effectory en Intermediair gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. De best scorende organisaties worden beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’. Effectory en Intermediair belonen goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat ze geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Meer informatie en een lijst van organisaties die nog meer het keurmerk bemachtigd hebben, vind je op deze website.

Careander kiest ervoor om de cliënt centraal te stellen. Dat is de kern van onze visie. Met goed betrokken en bevlogen medewerkers realiseren we dat. Daarom zijn we blij met de resultaten van het onderzoek en de toekenning van het Beste Werkgevers keurmerk.

Beste Werkgever

Terug naar het overzicht