Open plaatsen Dagbesteding

Careander kent diverse mogelijkheden om te komen werken of dagbesteding te volgen. Hieronder kunt u per plaats lezen welke mogelijkheden we bieden.

Heeft u vragen over een open plaats of wilt u graag eens komen kijken? Neem geheel vrijblijvend contact op met de afdeling Advies & Ondersteuning van Careander via telefoonnummer 0341- 46 78 32.

Elburg

Net effe anders

Net effe anders is een gezellige winkel met ernaast een atelier, in de oude binnenstad van Elburg. Er is momenteel een vacature voor een cliëntmedewerker met een indicatie voor dagbesteding. Bekijk de vacature hier.

’t Harde

Shalom

Bij Dagactiviteitencentrum Shalom bieden we mogelijkheden voor zowel belevingsgerichte dagbesteding aan EMB groepen, als activerende werkzaamheden in de kaarsenmakerij, houtbewerking of de interne winkel. Bekijk hier de mogelijkheden bij Shalom.

Trefpunt

Bij Trefpunt worden verschillende werkzaamheden gedaan. Dit zijn bijvoorbeeld werkzaamheden in de bakkerij, het atelier, op de houtafdeling of voor Defensie. Bij Trefpunt is momenteel de mogelijkheid om te komen werken met een indicatie voor dagbesteding. Kijk hier voor meer informatie.

Nunspeet

Careander is een samenwerkingsverband aangegaan met Bakkerij en Lunchroom Uniek in Nunspeet.  Uniek is een jong bedrijf in het centrum van Nunspeet. Het is een bakkerij en winkel in één.  Uniek wil een werkplek zijn waar mensen met meer en minder beperkingen naast elkaar gaan werken. Daarmee biedt Uniek aan mensen met een verstandelijke beperking een leer- en werkplek. Het uitgangspunt is verdere ontwikkeling en plezier in het werken. Er zijn momenteel open plekken voor zowel de bakkerij als de lunchroom. Voor vragen over deze werkplekken, neem geheel vrijblijvend contact op met de afdeling Advies & Ondersteuning: 0341-467832.

Harderwijk

De Schuilplaats
De Schuilplaats is een dagactiviteitencentrum waar diverse plekken beschikbaar zijn.
De Schuilplaats heeft vooral cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, vaak ook met extra problematiek. Ook zijn er mogelijkheden voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking (EMB). De activiteiten kunnen arbeidsmatig zijn maar ook creatief of belevingsgericht. Dit is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van cliënten. De Schuilplaats heeft een keukengroep waar plaats is voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Lees voor meer informatie de flyer.
 
De Wissel 
Er zijn mogelijkheden op de Wissel voor cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperkingen. De activiteiten zijn vooral arbeidsmatig. Bekijk hier de pagina van De Wissel.
 
Het Smaaklokaal
Het Smaaklokaal heeft enkele open plaatsen voor cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die het leuk vinden om te werken in de keuken, in de catering of schoon te maken. Lees voor meer informatie de flyer.

Nijkerk

De Postkamer & De Werkkamer
Bij Grand Café De Postkamer en atelier De Werkkamer in Nijkerk zijn mogelijkheden om te komen werken. Kijk hier voor meer informatie: De Postkamer