Open plaats bij Bergveste in Ede

Op onze locatie Bergveste in Ede is een open plek ontstaan. We zijn  op zoek naar een cliënt in de leeftijd van 20 t/m 78. De zit- slaapkamer bevindt zich op de begane grond met gebruik van gedeelde badkamer (delen met 1 andere cliënt). De bewoner kan aansluiten bij het groepsgebeuren, maar kan er ook voor kiezen om zich terug te trekken op zijn of haar kamer. Met elkaar stemmen we af waarin ondersteuning nodig is.

Wij ondersteunen de cliënt bij het realiseren van zijn/haar ambities. Samen met cliënt, verwanten, begeleiders en vrijwilligers gaan we op zoek naar datgene waar de cliënt blij van wordt. Denk hierbij aan fijn wonen en passende dagactiviteiten.

Voor meer informatie over Bergveste en deze open plek kunt u contact opnemen met onze afdeling Advies & Ondersteuning, tel. 0341-467832. Bekijk hier de locatiepagina van Bergveste.

 

Wilt u meer weten over open plaatsen bij Careander?

Neem geheel vrijblijvend contact op met de afdeling Advies & Ondersteuning van Careander via telefoonnummer 0341- 46 78 32 of mail naar adviesenondersteuning@careander.nl.

Bekijk hier ook de mogelijkheden om te komen werken bij Careander.