Open plaatsen Wonen

Anne Franklaan Harderwijk

In een nieuwbouwwijk in Harderwijk is wooncentrum Anne Franklaan gevestigd. Dit wooncentrum richt zich op jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Het gebouw heeft drie woongroepen.

Binnenkort ontstaat er een plek in groep 1, een begeleidingsgerichte groep. In deze groep is het bieden van structuur en richting geven een belangrijk aandachtspunt. Daar waar het mogelijk en nodig is, wordt er aandacht besteed aan ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden. De groep biedt plaats aan 7 mensen, momenteel variërend in de leeftijd van 12 tot 26 jaar.

Het gebouw heeft een snoezelruimte en aangepaste voorzieningen voor de cliënten. Iedereen heeft een eigen slaapkamer, veel activiteiten worden in de groepsruimten gedaan.

Heeft u vragen over bovenstaande open plaats of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze consulent Anneke Bolhuis van de afdeling Advies & Ondersteuning van Careander via telefoonnummer 0341-467827 of stuur een mail naar adviesenondersteuning@careander.nl.