Vanochtend heeft op ’t servicebureau de trekking van de eindejaarsloterij van Careander Over Grenzen plaats gevonden. Onder toezicht van het bestuur van Careander Over Grenzen werd de trekking verricht door twee ambassadeurs van Careander Over Grenzen: Bert Brouwer en Jaap Bouma. Jaap is lid van de centrale cliëntenraad en is al twee keer in Roemenie bij Maini Dibace op bezoek geweest. Samen trokken zij de prijswinnende loten uit een grote melkbus. De trekking is te zien via onze Facebook– en Instagrampagina.

De loterij is een groot succes geworden. Naast directe verkoop op de locaties werden er ook veel loten online gekocht. Onze dank gaat dan ook uit naar de vele medewerkers die voor ons hun best hebben gedaan om loten te verkopen. Zo wist Adri Bonestroo Van de Anne-Franklaan maar liefst 90 loten te verkopen. Een geweldig resultaat en nogmaals heel hartelijk bedankt hiervoor!

De lotenverkoop heeft ruim €3.300,- opgeleverd en daarnaast hebben we ook nog diverse giften mogen ontvangen. Al met al een geweldig resultaat waar we Maini Dibace heel goed mee kunnen ondersteunen. Naast een grote gift houden we zo ook voldoende fondsen over om in het voorjaar weer een hulptransport te organiseren met kleding en meubilair. Inmiddels ook een goede traditie.

De prijzen vind je hier. Staat jouw lot in de lijst? Gefeliciteerd! Stuur dan een mailtje naar A.vanBeuzekom@careander.nl. Wij nemen dan contact met je op om te overleggen hoe jij jouw prijs in ontvangst kunt nemen.

Harm Jan Kenter,

Voorzitter Careander Over Grenzen