Minister van Defensie in gesprek met medewerker Defensieproject

 

CDA minister van Defensie, mevrouw Ank Bijleveld, bracht maandag 19 maart 2018 een bezoek aan de Noord-Veluwe. Tijdens dit bezoek ging ze tijdens de lunch in gesprek met partijgenoten, medewerkers van Defensie en Engbert, een cliënt die werkt bij het Defensieproject van Careander. Engbert mocht mevrouw Bijleveld vertellen welke werkzaamheden hij allemaal doet op het kazerneterrein.

Bij het Defensieproject werken cliënten van Careander samen met een begeleider op de kazerne. Ze gaan hier op dinsdag en woensdag naartoe en onderhouden het groen, maken schoon, onderhouden het terrein en helpen bij het nakijken van materiaal. Dit alles gebeurt regelmatig samen met de militairen.

Lijkt het je leuk om hier ook te komen werken? We zoeken nog collega’s die het leuk vinden om buiten te werken, goed kunnen samenwerken en met gereedschap kunnen omgaan. Het is belangrijk dat je goed kunt lopen en lang kunt staan, omdat we op het hele terrein aan het werk zijn. Heb je interesse? Bel even naar Trefpunt in ’t Harde, 0525 – 65 39 46 en vraag naar Peter of Dennis. Zij kunnen je meer vertellen over dit project.

Terug naar het overzicht