Op vrijdag 25 november was het openingsfeest van Slunterhof voor bewoners, verwanten, medewerkers en vrijwilligers. De bewoners kwamen met een grote bus aanrijden waarna ze welkom werden geheten door de teammanager van Slunterhof, Coline Lokhorst. Na het hijsen van de vlag van Careander door twee bewoners sprak bestuurder Bert Brouwer de aanwezigen toe. Bert Brouwer gaf vervolgens de sleutel aan de eerste bewoner in de rij waarna de sleutel van bewoner aan bewoner doorgegeven werd. Aan het einde van de rij opende Coline Lokhorst symbolisch de deur. Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen daarna het gebouw bekijken.

A�

De nieuwe Slunterhof is een drielaags appartementengebouw. De cliA�nten hebben een eigen appartement met een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Op iedere verdieping is een gezamenlijke ontmoetingsruimte met een keuken. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig.

Het oude wooncentrum Slunterhof in A�Ede voldeed niet meer aan de wooneisen voor de huidige tijd. Careander heeft daarom het gebouw afgebroken en op dezelfde plek een nieuw appartementencomplex gebouwd. Eind 2015 verhuisden alle bewoners van de oude Slunterhof naar de tijdelijke huisvesting in Harskamp. Kort na deze verhuizing werd het oude pand gesloopt en werd er begin 2016 gestart met de nieuwbouw. Bouwbedrijf Van Wijnen voerde deze opdracht voor Careander uit.

Op 28 november verhuizen de 25 bewoners naar de nieuwbouw van Slunterhof aan de Weerdestein 375 in Ede. In het voorjaar van 2017 wordt een open huis georganiseerd waar iedereen welkom is.

De Slunterhof heeft een nieuwe Facebookpagina. Blijf op de hoogte en like de pagina via www.facebook.com/careanderslunterhofA�

A� A� A� A�img-20161125-wa0011img-20161125-wa0016img-20161125-wa0008img-20161125-wa0029

Terug naar het overzicht