Op zaterdag 18 februari organiseerde Careander een inspirerende dag over Identiteit voor de cliA�nten van Careander. Er kwamen 25 cliA�nten vanuit alle locaties naar Mennorode in Elspeet om samen met hun verwanten of begeleiding deze dag mee te maken.

De ochtend startte met een welkom en een kort woord van bestuurder Bert Brouwer. Vervolgens gingen we aan de slag met: Wie ben ik? Wat is belangrijk voor mij? Wie is Careander? Wat kan Careander voor mij doen? Dit werd verwoord op prachtige tegels waar de mooiste levensspreuken en ook tekeningen op werden geschreven of gemaakt.

Na een heerlijke lunch begonnen we de middag over het onderwerp Waarden. Kort werden enkele belangrijke waarden voor Careander besproken: Respect, Luisteren, Dienstbaar, Verbinden/Samen, Open/Eerlijk. We gingen samen collages maken met grote vellen karton en heel veel tijdschriften. Met elkaar brachten we in beeld wat de verschillende waarden voor ons betekenen.

De middag werd afgesloten met een bezoek van reporter Elles, die alle ervaringen van iedereen verzamelde om mee te nemen naar Bert Brouwer en het MT.A� Daarna kreeg iedereenA�een heerlijk hapje en drankje en konden we op de foto. Een leuke herinnering van een geslaagde dag!

welkomoverzicht overzichttegelsA� waardenluisteren reporterfoto

Terug naar het overzicht