Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

Anne Franklaan

In een nieuwbouwwijk in Harderwijk is wooncentrum Anne Franklaan gevestigd. Dit wooncentrum richt zich op jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De woonvorm heeft drie woongroepen. Zo is er een begeleidingsgerichte groep, een verzorgingsgerichte groep en een combinatiegroep.

Het gebouw is aangepast aan de beperkingen van de cliënten en heeft een snoezelruimte, aangepaste voorzieningen en sanitair. De cliënten hebben hun eigen slaapkamer en doen dus veel activiteiten in de groepsruimten.

Locatieprofiel

Bekijk hier het locatieprofiel van Wooncentrum Anne Franklaan.

Bereikbaarheid

Wooncentrum Anne Franklaan is ook bereikbaar via: 0341-462151/462152 of 462153.

Contact gegevens