Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

gayrawclub

Dichtbij de cliënt

Wooncentrum Bergveste is een woonlocatie in een natuurlijke omgeving, dichtbij het centrum van Ede. Bergveste  is een volledig gerenoveerd wooncentrum, waar de cliënten een eigen appartement met kitchenette en badkamer hebben. Het gebouw is deels aangepast aan de zorgintensieve cliënt en heeft een aangepaste badkamer en tilliften. De sfeer van het wooncentrum is familiair en de begeleiding is warm en laagdrempelig.

Bergveste kent meerdere vormen van groepswonen, waaronder een groep met veel aandacht voor de ouder wordende cliënt. De cliënten hebben veelal een lichte tot matige verstandelijke beperking, soms met bijkomende problematiek.

 

Contact gegevens