Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

Heidestate

Heidestate is een appartementencomplex van Careander, dat gevestigd is in een nieuwbouwwijk van ’t Harde. Alle bewoners van Heidestate wonen in een eigen appartement met de mogelijkheid om deel te nemen aan groepsactiviteiten en te komen eten in het eetcafé. De cliënten die in Heidestate wonen, hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zij geven de voorkeur aan individueel wonen in een appartement en kunnen indien gewenst gebruik maken van alle faciliteiten van het eetcafé.

Contact gegevens