Langendijkstraat Harderwijk

Maart 2021 is het wooncomplex Langendijkstraat geopend. Het wooncomplex bestaat uit drie verdiepingen en UWoon heeft hier 48 appartementen gerealiseerd. Careander heeft 24 appartementen beschikbaar voor bewoners met ambulante begeleiding van Careander. Ook is er in het complex een steunpunt aanwezig.  

Je woont zelfstandig in je eigen appartement. Je kunt op verschillende manieren ondersteuning krijgen. We bespreken wat jij nodig hebt en welke vorm van ondersteuning het beste bij jou past. We bieden jou ondersteuning op maat, die bij jou past. Er is geen nachtdienst aanwezig in het complex. 

 Je kunt er komen wonen op basis van een beschikking WMO of indicatie WLZ (verzilverd op PGB, VPT of MPT). 

Appartementen

Er komen 3 types woningen. Type 1 en 3 zijn tweekamerappartementen van respectievelijk 54,3 m² en 49,1 m². Type 2 is een eenkamerappartement van 42,6 m². De woningen zijn energiezuinig, gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen. Alle woningen krijgen een eigen berging.

De (kale) huurprijzen zijn:

  • Studio (1 kamer):  € 525,– per maand (servicekosten € 28,– of € 38,–)
  • 2 kamerappartement: € 619,– per maand (servicekosten € 28,– of €38,–)

(De servicekosten van € 28 euro voor de woningen op de begane grond of € 38 voor de woningen op de verdiepingen met lift )

De woningen aan de Van Maerlantlaan zijn eigendom van de woningcorporatie UWOON. Careander werkt voor deze locatie nauw samen met UWOON. Naast een intake bij Careander zal ook een gesprek met een medewerker van UWOON onderdeel uitmaken van de procedure. Tevens wordt er door UWOON een financiële toetsing gedaan. Je sluit zelf een huurcontract af met UWOON. De regels die zijn hanteren en de huurovereenkomst kun je vinden op hun website: www.uwoon.nl .

Meer weten?

Heb je vragen of interesse?

Neem dan contact op met Anneke Bolhuis, consulente bij Careander via 06-10817160 of per mail: a.bolhuis@careander.nl.