Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

 

Wooncentrum De Rotonde is een modern appartementencomplex aan de Annie M.G. Schmidtlaan in Harderwijk. In het wooncentrum wonen mensen met een matig verstandelijke beperking in een eigen appartement met de mogelijkheid om 24 uur per dag ondersteuning te vragen. De begeleiding is erop gericht om de mensen te helpen zo veel mogelijk de regie over het eigen leven te voeren.

In het gebouw zijn speciale groepsruimtes aanwezig, waar cliënten elkaar kunnen ontmoeten. Hier wordt gezamenlijk gegeten of een gezellige avond georganiseerd. De cliënten kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die Careander biedt op het gebied van begeleiding, invulling van vrije tijd of maaltijden.

Contact gegevens