Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

De Bongerd

De Bongerd is een woonlocatie waar zowel groepswonen als wonen in een eigen appartement wordt geboden. Naast het wonen in de hoofdlocatie biedt Careander groepswonen aan de Bisschopweg in Lunteren en ambulante ondersteuning bij het zelfstandig wonen in een appartement. De cliënten die in wooncentrum De Bongerd wonen, hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënten met een eigen appartement krijgen afhankelijk van hun zorgvraag begeleiding op maat.

Contact gegevens