Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

Veldheem

In Wezep staat het mooie woonzorgcomplex Veldheem. Deze locatie biedt langdurige zorg in Wezep. In het woonzorgcomplex, met goede voorzieningen in de buurt, zitten 32 zorgstudio’s voor Viattence (ouderenzorg) en 19 appartementen voor mensen met een zorgvraag, passend bij de begeleiding van Careander. 

Zorg centraal

Bewoners ontvangen maximale zorg en behouden hun optimale zelfstandigheid. Careander biedt begeleiding op basis van scheiden wonen en zorg (VPT). Eén appartement is ingericht als steunpunt. De bewoners nemen tevens de zorg via Careander. Het huurcontract is afgesloten met deltaWonen. De ruime 3-kamer appartementen, inclusief inpandige berging en eigen balkon zijn zeer geschikt voor zowel alleenstaanden als samenwonenden.
 

Contact gegevens