Piekado, winkel en atelier van Careander in Harderwijk gaat verhuizen. Vanaf medio maart opent de winkel en het atelier op Donkerstraat 32.  Piekado is al 22 jaar bekend in Harderwijk, door de verhuizing staan we nog meer in de samenleving.

Piekado bestaat dit jaar 22 jaar. Een mooie gelegenheid om te vieren dat we al zo lang clienten een mooie, veilige werkplek kunnen bieden. Maar ook een gelegenheid om na te denken over de toekomst. Careander heeft vorig jaar naast een vernieuwde missie ook een nieuwe koers uitgezet. Een van de onderdelen is “talenten ontwikkelen”; het beste in onze medewerkers naar boven halen. Wij geloven dat we dit nog beter kunnen doen als we midden in de samenleving staan. Om dit te realiseren gaan we verhuizen naar de binnenstad van Harderwijk.

De verhuizing naar Donkerstraat 32 zal medio maart plaatsvinden. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om het pand straks de Piekado uitstraling te geven en een mooie werkplek te zijn voor onze medewerkers. Het team Piekado kijkt vol enthousiasme uit naar deze mooie, nieuwe locatie  in de binnenstad van Harderwijk. Wilt u ons volgen en op de hoogte blijven van de verhuizing? Volg ons dan op Facebook onder de naam Piekado.

Door de verhuizing naar de binnenstad van Harderwijk zijn er mogelijkheden bij Piekado voor cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperkingen. De activiteiten zijn in de winkel of het atelier. Bekijk hier de pagina van Piekado.

Terug naar het overzicht