Werken in de horeca onder begeleiding van Careander

Het Smaaklokaal in HarderwijkA�organiseert in september 3 sfeerproeverijen voor mensen met een verstandelijke beperking. Een mooie manier om kennis te maken met het werken in de horeca onder begeleiding van Careander.

Wat betekent werken in de horeca als je een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand hebt? Careander staat midden in de samenleving en werkt samen met het Smaaklokaal, onderdeel van het Goed in Harderwijk om iedereen de kans te bieden om te werken in de horeca.

Werken in de horeca is bijvoorbeeld koffie zetten, voorraden bijvullen of bestellingen klaarmaken. In september is er de kans om dit allemaal mee te maken. Er staat een mini high tea klaar en misschien al de kans om zelf het tweede kopje koffie in te schenken!

De dagen zijn op A�7, 11 en 14 september van 14.00 tot 15.00 uur bij Kringloopwinkel het Goed, Zuiderbreedte 15 in Harderwijk. Vragen of opgave kan via smaaklokaal@careander.nl of via 0341 a�� 745 037. De begeleiders van Careander staan voor je klaar.

Heb je de smaak te pakken? Dan ben je welkom om bij ons te komen werken.

Van harte welkom bij het Smaaklokaal!

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. CliA�nten van Careander gaan in het Smaaklokaal aan het werk in de bediening, in de keuken of als huishoudelijk medewerker.

Kringloopwarenhuis Het Goed zorgt voor hergebruik van gebruikte spullen en maakt werk van werkgelegenheid. Het Smaaklokaal is onderdeel van het kringloopwarenhuis. Je kunt er koffie, thee, taart of een lekkere lunch krijgen.

Bekijk hier de flyer.A�

Terug naar het overzicht