Wat doet Careander?

Het leven is een ontdekkingsreis, waarin we altijd onderweg zijn. Wij ondersteunen onze cliënten én medewerkers tijdens deze reis. Bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en dromen. Vanuit een veilige, stimulerende omgeving bieden wij perspectief om te groeien. Wij helpen dromen en talenten bij elkaar te brengen. Zodat onze cliënten het leven kunnen leiden dat bij hen past en onze medewerkers uitgedaagd worden in hun werk.

Onze Missie

Wij halen het beste uit onze cliënten en onze cliënten brengen het beste in ons naar boven. Wij herkennen de talenten en weten waar de ambities liggen. Samen reiken we naar het hoogst haalbare. Voor iedereen binnen Careander. Dit vormt een bron van inspiratie. En creëert een gevoel van respect en erkenning voor onze cliënten.

Onze mensvisie

Ieder mens is uniek. Door God geliefd. Wij hebben allemaal unieke talenten gekregen om te ontwikkelen. Deze zetten we in voor elkaar en voor de schepping. Zo komen wij tot bloei.

Visie op ondersteuning

Onze ondersteuning is niet leeftijdsgebonden. Wordt niet beperkt tot alleen wonen of werken. Of begrensd door locaties. Wij stemmen onze dienstverlening op de cliënt af. Thuis, op het werk of tijdens de vrije tijd. Altijd en overal!

Lees meer over onze visie in ons visieboek. Wilt u het visieboek toegestuurd krijgen? U kunt een exemplaar opvragen via secretariaat@careander.nl of bel naar 0341-46 78 20.

Visie in beeld

In deze filmpjes laten we zien hoe onze visie er in de praktijk uitziet. Kijk naar het verhaal van Jan Jaap die zelfstandig naar zijn werk wil fietsen en ondersteuning krijgt bij het realiseren van deze wens. Of bekijk het verhaal Sara die overdag naar een orthopedagogisch dagcentrum gaat. Verwanten en begeleiders werken met elkaar samen om haar zo goed mogelijk te bieden wat zij nodig heeft.