De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) organiseert een webinar voor mensen met een beperking en ouders/verwanten. Het webinar is live te volgen op dinsdag 19 januari van 10:30 tot 12:00 uur (en later terug te kijken).

Programma

In de eerste helft van het webinar zullen een arts voor verstandelijk gehandicapten en het RIVM veel gestelde vragen beantwoorden. Vragen over bijvoorbeeld de veiligheid en de werking van de vaccins, het proces rond het vaccineren en eventuele gevolgen van de keuze om je wel of niet te laten vaccineren. Vervolgens gaat een panel in gesprek over vragen en dilemma’s in de praktijk. Dit panel bestaat uit een zorgmedewerker, een ervaringsdeskundige en een ouder van iemand met een beperking. Hoe houd je rekening met alle verschillende perspectieven en meningen?

Aanmelden en vragen insturen

De bijeenkomst is met een open link te bekijken via deze link. Toch vraagt de VGN u om zich aan te melden, zodat ze een beeld krijgen van het aantal kijkers. Via dit formulier kunt u ook een vraag insturen. Tijdens de bijeenkomst zullen veel van deze vragen beantwoord worden. U kunt zich aanmelden via deze link. Na de uitzending zal een opname beschikbaar komen om het webinar ook achteraf te kunnen bekijken.