Werken bij Careander

Het zit hem in de kleine dingen

Onze medewerkers doen veel meer dan ondersteuning bieden aan onze cliënten. Werken met mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand kent zoveel mooie kanten. Hoe mooi zou het zijn om dat te kunnen delen? Bijvoorbeeld met jou.

Door onze ondersteuning halen onze cliënten het beste uit zichzelf. Hoe we hieraan bijdragen? Ons werk passen we aan op basis van de behoefte van iedere cliënt. Blijdschap, vooruitgang en bijdragen aan een goed leven voor de cliënt. Daar doen we het voor.

De leefwereld van de cliënt staat voorop

Zo zijn onze medewerkers in staat om maatwerk te leveren. Elke dag opnieuw. Door te werken in kleine en zelfsturende teams sta je dichtbij de cliënt en bij je collega’s. Zorgen dat onze cliënten alles uit het leven kunnen halen, bijvoorbeeld door ze echt te laten meedraaien in de samenleving, dat is wat we doen.

Doen waar je goed in bent

Staan respect, vertrouwen en samenwerking bij jou hoog in het vaandel? Maak dan eens kennis met de wereld van Careander, waar geluk om de kleine dingen draait. Zet jouw kwaliteiten in op een van onze verschillende locaties, met ieder haar eigen unieke mensen.

We laten je hieronder graag onze mogelijkheden zien. Maak ook alvast eens kennis met Merel. Zij vertelt je graag over haar mooiste ervaring als Begeleider bij Careander.

Kim vertelt je graag meer over werken bij Careander als Begeleider EMB

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk de actuele vacatures hier.

Vrijwilligers

Bewezen is dat je écht gelukkiger kunt worden door andere mensen te helpen. Bij Careander bieden we je deze mogelijkheid. Onze vrijwilligers zijn belangrijk voor onze cliënten. Ze bieden extra ondersteuning én zorgen dat onze cliënten maximaal van allerlei activiteiten kunnen genieten. Wil jij bijdragen aan een goed leven voor onze cliënten? Lees hier meer.

Leren doe je al gaandeweg

Waar je goed in bent en welke doelgroep je het meeste aanspreekt, dat kun je leren door te doen! In de praktijk blijkt vaak dat werken met mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand zoveel meer te bieden heeft dan mensen vaak denken. Dat willen we je graag laten ervaren.

Meer te weten komen over onze brede stagemogelijkheden of werk- en leertrajecten? Hier lees je er alles over.

Beste Werkgever

Careander heeft  opnieuw het keurmerk Beste Werkgever toegekend gekregen door haar medewerkers. Het keurmerk betekent dat we boven het gemiddelde van de branche gehandicaptenzorg scoren.

Het keurmerk is toegekend naar aanleiding van de resultaten van het medewerkersonderzoek dat in 2019 is gehouden. Van de medewerkers heeft 53% dit onderzoek ingevuld. Zij gaven Careander een werkgeversscore van 7,5. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers van Careander betrokken zijn bij onze cliënten en plezier hebben in hun werk.

Beste Werkgever

Contact gegevens