Werken bij Careander

Wat kun je verwachten?

Careander heeft een prettig werkklimaat met voor medewerkers veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling. Er is een sfeer van betrokkenheid, collegialiteit, samenwerken en wat voor elkaar over hebben. Careander wil voor medewerkers voorwaarden scheppen zodat zij de werkplek ervaren als een plek waar kwalitatief goed gewerkt kan worden. Enkele van die voorwaarden zijn een coachende stijl van leiding geven, een goed team met de juiste persoon op de juiste plaats, werkoverleg, heldere functiebeschrijvingen, scholingsdagen, overzichtelijke organisatiestructuur, korte communicatielijnen en ruimte om zelfstandig te werken.

Vacatures

Begeleider Kind en Jeugd ambulant

Harderwijk, Nunspeet e.o. | tijdelijk | 4-10 uur per week

We zoeken doorlopend nieuwe collega's voor het begeleiden van (jonge) kinderen met een ontwikkelingsachterstand in gezinnen, de buitenschoolse opvang, kinderopvang+ en op het speciaal onderwijs.

Lees meer

Begeleider

Ede | mogelijkheid tot vast | 24 uur per week

Careander zoekt voor woonlocatie Slunterhof in Ede een begeleider (24 uur per week).

Lees meer

Vrijwilligers zijn belangrijk

Door de inzet van vrijwilligers kunnen allerlei activiteiten gerealiseerd worden die anders niet, of veel moeilijker voor elkaar te krijgen zijn. Daarom zijn vrijwilligers voor onze cliënten belangrijk. De vrijwilligers zijn op vele fronten inzetbaar en helpen ons bij uiteenlopende werkzaamheden.  Zo gaan ze bijvoorbeeld met een groep zwemmen of met de bus ergens naar toe.

Lees meer

Stages bij Careander

Binnen Careander vinden we het belangrijk dat toekomstige medewerkers in staat worden gesteld om naast de theoretische kennis die zij tijdens hun opleiding opdoen, ook in de praktijk het vak te leren. Daarom bieden wij al vele jaren in onze locaties stageplaatsen aan. Elke locatie van Careander is erkend als leerbedrijf.

Lees meer

Werken met BBL-Leerlingen

Careander gaat werken met BBL-leerlingen.  BBL staat voor Beroeps Begeleidend Leren wat betekent dat je werkt & leert. Je bent in dienst bij Careander als leerling- (assistent)begeleider met een bijhorende leerlingen salaris en je volgt een MBO opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4.

Op het moment zijn we druk bezig met het creëren van werkleerplekken. Zodra dit bekend is, worden de vacatures uitgezet. Houdt de website goed in de gaten, en facebook waar ze worden verspreid!

Wil je meer weten? Mail de praktijkopleider: bbl@careander.nl

Contact gegevens