Werken bij Careander

Wat kun je verwachten?

Careander heeft een prettig werkklimaat met voor medewerkers veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling. Er is een sfeer van betrokkenheid, collegialiteit, samenwerken en wat voor elkaar over hebben. Careander wil voor medewerkers voorwaarden scheppen zodat zij de werkplek ervaren als een plek waar kwalitatief goed gewerkt kan worden. Enkele van die voorwaarden zijn een coachende stijl van leiding geven, een goed team met de juiste persoon op de juiste plaats, werkoverleg, heldere functiebeschrijvingen, scholingsdagen, overzichtelijke organisatiestructuur, korte communicatielijnen en ruimte om zelfstandig te werken.

Vacatures

Begeleider Kind en Jeugd ambulant

Harderwijk, Nunspeet e.o. | tijdelijk | 4-10 uur per week

We zoeken doorlopend nieuwe collega's voor het begeleiden van (jonge) kinderen met een ontwikkelingsachterstand in gezinnen, de buitenschoolse opvang, kinderopvang+ en op het speciaal onderwijs.

Lees meer

Manager met een verander/transitie opdracht

Harderwijk | Tijdelijk | 32-20 uur per week

Careander is op zoek naar een verandermanager die de functie van teammanager voor het team orthopedagogen/GZ-psychologen en het team therapeuten vervult en deze combineert met de rol van transitiemanager.

Lees meer

Vrijwilligers zijn belangrijk

Door jouw inzet als vrijwilliger kunnen allerlei activiteiten gerealiseerd worden die anders niet, of veel moeilijker voor elkaar te krijgen zijn. Daarom zijn vrijwilligers voor onze cliënten belangrijk. Je bent als vrijwilligers op vele fronten inzetbaar en helpt ons bij uiteenlopende werkzaamheden. Je maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met een groep te gaan zwemmen of met de bus ergens naar toe te gaan. Je bent als vrijwilligers op vele fronten inzetbaar en helpt ons bij uiteenlopende werkzaamheden. Je maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met een groep te gaan zwemmen of met de bus ergens naar toe te gaan.

Lees meer

Stages bij Careander

Binnen Careander vinden we het belangrijk dat toekomstige medewerkers in staat worden gesteld om naast de theoretische kennis die zij tijdens hun opleiding opdoen, ook in de praktijk het vak te leren. Daarom bieden wij al vele jaren in onze locaties stageplaatsen aan. Elke locatie van Careander is erkend als leerbedrijf.

Lees meer

Contact gegevens

  • Careander Centraal Bureau
  • Westeinde 27A, 3844 DD Harderwijk
  • 0341-467820
  • info@careander.nl