Careander heeft het Beste Werkgevers keurmerk toegekend gekregen.

Het gaat om een drie sterren keurmerk, het hoogste dat mogelijk is. Dit betekent dat we boven het gemiddelde van de branche gehandicaptenzorg scoren.

Het keurmerk is toegekend naar aanleiding van de resultaten van het medewerkersonderzoek dat in 2017 is gehouden. Van de medewerkers heeft 71% dit onderzoek ingevuld. Zij gaven Careander een werkgeversscore van 7,6. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers van Careander vooral energie krijgen van onze cliënten en van het plezier dat ze hebben in hun werk.

Beste Werkgevers van Effectory en Intermediair is Nederlands grootste en meest betrouwbare keurmerk voor goed werkgeverschap. Jaarlijks beoordelen meer dan 400.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. Meer informatie en een lijst van organisaties die nog meer het keurmerk bemachtigd hebben vind je op deze website.

Careander kiest ervoor om de cliënt centraal te stellen. Dat is de kern van onze visie. We kunnen alleen de cliënt centraal stellen als we werken met goed gemotiveerde medewerkers die hun werk met plezier uitoefenen. Dat is fijn voor onze medewerkers, maar het komt uiteindelijk ten goede aan de cliënt. Daarom zijn we blij met de resultaten van het onderzoek en de toekenning van het Beste Werkgevers keurmerk.