De beste gehandicaptenzorg op de Veluwe

Bent u op zoek naar gehandicaptenzorg op de Veluwe? Bij Careander praten we liever over ondersteuning voor mensen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij gaan niet uit van wat een mens niet kan, wij zoeken de talenten die aanwezig zijn. Wij gaan uit van de Christelijke gedachte dat elk mens uniek is en dat iedereen waardevol is. We scheppen een omgeving die het beste uit mensen haalt. We willen dat iedereen het leven kan leiden dat het beste past bij hun speciale talenten, ambities en mogelijkheden. Sommige mensen noemen dat gehandicaptenzorg, wij denken dat het veel verder gaat dan dat. 

De beste zorg op de Veluwe

Careander is een organisatie die op diverse plaatsen in Gelderland actief is. Zo hebben wij locaties in Harderwijk, Nijkerk en Ede, maar ook in plaatsen als ’t Harde, Wezep en Putten. Wij bieden hier een gevarieerd pakket aan activiteiten, die wij geheel aanpassen aan elke individuele cliënt die wij mogen verwelkomen. Mensen met een beperking of ontwikkelingsachterstand kunnen bij ons komen wonen, maar zijn ook welkom om te werken of voor een andere vorm van dagbesteding. Daarnaast bieden we ondersteuning thuis voor mensen die een hulpvraag hebben. 

Meer weten over de mogelijkheden van Careander? 

Als u meer wilt weten over welke diensten wij aanbieden bij Careander, dan raden wij u aan om de uitgebreide informatie op deze website eens op uw gemak door te nemen. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We nemen graag uw situatie met u door om samen tot de perfecte oplossing te komen. Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op om meer te weten te komen.