Henna is opgegroeid in Oldebroek en werkt al meer dan 15 jaar bij woonzorglocatie De Hullen. “In de Linnenkamer help ik met de was opvouwen, en bij de Dagopvang schenk ik koffie en help ik bij activiteiten,” vertelt Henna.

Haar begeleider Aaltje is erg blij met haar hulp. “Iedereen is gek met Henna, ze leeft in ’t nu en is puur. Ze kletst heel wat af met bewoners en bezoekers.” 

Dat kletsen is bijna haar hoofdtaak geworden. Henna is altijd in voor een praatje en kan goed luisteren. “Henna krijgt mensen aan de praat die nooit praten. Ze heeft geduld en voelt dat aan, heel bijzonder”, vertelt Aaltje. 

Jobcoach Jolande vertelt dat Henna erg gegroeid is de laatste jaren. “Ze is veel flexibeler en zelfstandiger geworden, haar werk staat altijd centraal en ze is ontzettend zorgzaam.”  

Henna zit niet stil, want naast het werk bij De Hullen heeft ze nog een andere baan. “De andere dagen werk ik bij Net Effe Anders, daar sta ik bij de kassa en help ik de klanten die cadeautjes kopen. Het is een gezellige werkplek.” Trots vertelt Henna: “Elke maandagochtend loop ik alleen naar de supermarkt om gezonde en lekkere dingen te halen voor de begeleiding en mijn collega’s van Net Effe Anders. Dat doe ik graag, goed voor iedereen zorgen!”