Mijn Verhaal.

Corona raakt ons allemaal.

 

Careander is een organisatie van en voor mensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal over het afgelopen jaar. Het delen van verhalen vinden we belangrijk. Een selectie van verhalen uit dit bijzondere jaar staan in het Careander Magazine “Mijn Verhaal”.  Een kleine selectie zijn hieronder te lezen.

De verhalen bieden troost en hoop, maar laten tegelijkertijd ook zien dat corona ons stuk voor stuk voor een pittige opgave stelt. De rode draad door deze uitgave is de impact die het op ieders leven heeft gehad.  Op de cover van het magazine staan drie personen afgebeeld, een vrouw, een man en een kind. Deze personen raken en overlappen elkaar, zoals deze verhalen en corona ons raken. Tegelijkertijd laat het ook zien hoe onze wereld was. We konden elkaar aanraken, knuffelen en vasthouden. Daarmee konden we elkaar troost bieden als het even tegen zat.

Door corona is bijna alles anders geworden. Bijna, want als mensen blijven we altijd verbinding zoeken. We zoeken naar nieuwe manieren om elkaars leven aan te raken. Elkaar ontmoeten en er voor elkaar zijn is immers belangrijk voor ons allemaal. Laten we deze gedachte meenemen in de periode die voor ons ligt. En laat de verhalen ons raken, bemoedigen en steunen in deze tijd.

We nemen je graag mee in een aantal verhalen.

Het hele magazine lezen?

Dat kan hier.