Aanmelden

Heeft u interesse in wonen, werken of ambulante begeleiding bij Careander? Voor zowel volwassenen als kinderen? Neem dan  contact op met één van de consulenten.

Zij plannen graag een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden binnen Careander te bespreken met eventueel een rondleiding op de betreffende locatie.

Uw vraag om zorg of ondersteuning is het uitgangspunt. Samen met u kijkt de consulent welke mogelijkheden Careander heeft om in uw vraag te voorzien. Wanneer Careander een passend aanbod voor u heeft, zal de aanmelding verder in gang gezet worden.

In een intakegesprek met de teammanager, orthopedagoog en de consulent bespreken we de hulpvraag, woon/werkwensen en indicatie. De consulent kan u ondersteunen bij de vragen die u heeft rondom Wet Langdurige Zorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet. Ook kan samen worden gekeken naar de benodigde indicatie en waar deze aangevraagd moet worden.

Meer weten?

De consulenten zijn bereikbaar tijdens kantoortijden via telefoonnummer 0341-46 78 20. Of stuur een mail naar info@careander.nl.

Vul onderstaand formulier in, zodat een consulent contact met u op kan nemen.

Aanmelden

  • Beschrijf hier waarvoor u zich wilt aanmelden.
[contact-form-7 id="52" title="Contactformulier 1"]