ODC De Schutse

ODC De Schutse is een orthopedagogisch dagcentrum in Harderwijk voor kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.

Bij ODC De Schutse staat uw kind staat centraal. Wij observeren wat een kind kan en/of nodig heeft en stemmen daar ons programma op af. Wij kijken hoe wij de ontwikkeling van het kind kunnen stimuleren.

Het is voor ouders vaak een hele stap hun kind naar een orthopedagogisch dagcentrum te brengen. Bij ons blijven ouders betrokken bij de ontwikkeling van hun kind en hebben bij een actieve rol en kunnen meedenken in het plan dat voor hun kind gemaakt wordt.

Kijk hier voor meer informatie over De Schutse. 

Meer informatie

Careander
Postbus 60
3840 AB Harderwijk
Telefoon: 0341- 46 78 20
info@careander.nl

Kinderopvang +

Kinderopvang+  is een samenwerkingsverband met de kinderopvangorganisaties op de Noord West Veluwe. In de kinderopvang+ groep komen kinderen met en zonder een speciale zorgvraag van 0 tot 5 jaar met elkaar in contact. Ze spelen met en leren van elkaar. De groep is kleiner dan men in de kinderopvang gewend is (maximaal 10 kinderen). Binnen deze groep zijn er maximaal 4 kinderen met een speciale zorgvraag.

Meer informatie is te vinden in onderstaande flyers.

Kinderopvang+ Elburg

Kinderopvang+ Oldebroek

Kinderopvang+ Nunspeet

Kinderopvang+ Putten

Careander Kind & Jeugd biedt ook ondersteuning thuis en activiteiten buiten schooltijd.

Careander Advies en Ondersteuning
Postbus 60
3840 AB Harderwijk
Telefoon: 0341- 467832
adviesenondersteuning@careander.nl