Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

Carré

Carré in Ede is een modern appartementencomplex waar cliënten van Careander wonen en ondersteuning krijgen zoals zij vragen of nodig hebben. In Carré wonen 24 mensen die al langer bij Careander woonden. Zij woonden in één van de “buitenhuizen” van Bergveste of Slunterhof. In Carré hebben alle bewoners een eigen zit- en slaapkamer en een eigen douche en toilet. Verder zijn er in het complex drie ontmoetingsruimtes met ieder een eigen functie en sfeer. 

Ambulante ondersteuning
Daarnaast bevinden zich in het complex 17 zelfstandige huurappartementen. Elf daarvan zijn bestemd voor mensen met een zorgindicatie, die ambulant begeleid worden door Careander. Zij krijgen ondersteuning en begeleiding op maat. De ambulant begeleider komt op afspraak op bezoek bij de cliënt, de frequentie daarvan is afhankelijk van de hulpvraag en indicatie. Op de begane grond van het complex vind je het steunpunt van het ambulante team: De Boshoek. 

Contact gegevens