De Postkamer

In het centrum van Nijkerk in het voormalige Postkantoor is een bijzonder Grand Café en unieke cadeau winkel gevestigd. Bijzonder door het karakteristieke gebouw, bijzonder door de gekozen inrichting en bijzonder door de mogelijkheden die het u als gast te bieden heeft. Een kopje koffie, een uitgebreide lunch of High Tea, een informeel vergaderarrangement, een workshop…

Grand Café

De warme uitstraling, de gezellige hoekjes, met of zonder open haard, maken dat ieder zich snel thuis voelt bij De Postkamer. Daar komt bij, dat het bedienend personeel zijn uiterste best doet om het ieder naar wens te maken. Neem de tijd, want haast moet je hier zeker niet hebben. De kwaliteit van alles wat er geserveerd wordt staat hoog in het vaandel. Verse en eerlijke producten, dat vinden wij belangrijk. Met zorg wordt dit alles door onze medewerkers gepresenteerd

 

 

 

 

Winkel

Het assortiment in de winkel is  bijzonder te noemen, omdat er veel unieke, zelfgemaakte producten te vinden zijn. Deze producten worden in het creatief atelier van De Postkamer gemaakt of ingekocht bij collega zorginstellingen. Er zijn kleurige schilderijen of tassen verfraaid met kleine kunstwerkjes, sieraden of kraamcadeautjes, alles net wat anders omdat het zelfgemaakt is. Het huisgemaakte assortiment wordt aangevuld door regulier ingekochte producten.

Bakkerij

In de bakkerij worden de lekkernijen gebakken die worden geserveerd in het Grand-Café. Valt de appeltaart zo goed in de smaak, dan kan er thuis ook van gesmuld worden, want er kunnen ook hele taarten bij de Postkamer gekocht worden. Een greep uit het assortiment: Browneys, Cheesecake, Appeltaart, Chocoladetaart. Maar ook heerlijke kokos koekjes, stroopkoekjes lamellen en cupcakes. 

Atelier

Dit is een werkplek waar een aantal medewerkers graag werken. Het is er rustig en er wordt op een ontspannen en prettige manier gewerkt aan producten die straks in de winkel verkocht zullen worden. Zonder dit atelier had de winkel niet de beschikking over de bijzondere producten die hier gemaakt worden. Het aanbod aan activiteiten is heel divers. Er wordt genaaid, geborduurd, geschilderd, gevilt en nog veel meer. Ook wordt er gewerkt aan leuke persoonlijke producten van kwalitatief goed niveau. De schilderijen die worden gemaakt, worden tentoongesteld in de winkel, het grand café en op de vide.

Algemene informatie

Teammanager: Chris Schooten

Stage informatie: Anne van Varik: a.vanvarik@careander.nl en e.vanrijn@careander.nl

Vrijwilligers: Christine Genty en Marjan Geurts: postkamer@careander.nl

Open plaatsen: kijk hier

Wachtlijsten: kijk hier

 

Contact gegevens