Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

Het Anker

Het Anker is een wooncentrum van Careander, dat gevestigd is aan de Voorthuizerstraat in Putten. Alle bewoners van Het Anker wonen in een eigen appartement met eigen badkamer en kitchenette en hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan groepsactiviteiten en te komen eten in de groepsruimte of het eetcafé.

De cliënten die in wooncentrum Het Anker wonen, hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. Naast aandacht voor de individuele zorgvraag, is het samenleven in een groep ook een belangrijk aspect in Het Anker.

Contact gegevens

  • Het Anker Putten
  • Voorthuizerstraat 104-110, 3881 SK Putten
  • 0341-359060
  • anker@careander.nl