Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

Wooncentrum ‘t Schild is een woonlocatie in Harderwijk voor ouder wordende cliënten met een matige verstandelijke beperking. Wooncentrum ’t Schild richt zich op ouder wordende cliënten die meer ondersteuning nodig hebben. Door de aard van de doelgroep ligt er een sterk accent op de lichamelijke verzorging. Dit wooncentrum richt zich met name op groepswonen. Dit betekent dat de cliënten over een eigen kamer beschikken, maar dat een groot deel van hun leven zich afspeelt in de groepsruimtes.

Contact gegevens

  • ’t Schild Harderwijk
  • Guido Gezellelaan 255 3842 XK Harderwijk,
  • 0341-43 21 71
  • schild@careander.nl