Wonen bij Careander

Je kunt bij Careander wonen. De woonlocaties staan midden in een woonwijk. je kunt gemakkelijk naar buiten of er is een tuin. Er wonen meer mensen in een woonlocatie. Iedere woonlocatie heeft verschillende appartementen. Elk appartement heeft een eigen voordeur. In elk appartement is ook een eigen douche en toilet. Sommige woonlocaties hebben ook algemene ruimtes, zoals een huiskamer of een eetcafé. Hier kun je bijvoorbeeld samen eten.

Het is fijn om te wonen bij Careander. Je voelt je er thuis. Wat jij wilt en kunt is belangrijk voor ons. Wij overleggen met jou welke ondersteuning bij jou past.

De Steenrots

 De Steenrots is een  wooncentrum waar naast de woonfunctie allerlei diensten geboden worden. De cliënten die in De Steenrots wonen, zijn matig verstandelijk beperkt en voelen zich prettig bij het groepswonen dat in dit wooncentrum wordt geboden. Elke cliënt heeft zijn eigen appartement met badkamer, maar maakt veel gebruik van de mogelijkheden die er in de groepsruimten worden geboden.
 
De Steenrots is voor veel cliënten een vertrouwd logeeradres. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot logeren. Ook in geval van een crisis in de thuissituatie biedt De Steenrots uitkomst.

Contact gegevens