Ontwikkelingen Kind & Jeugd

Careander Kind & Jeugd geeft zorg aan kinderen en jongeren, hierbij staat hun belang voorop. Helaas hebben we in de afgelopen periode het nieuws ontvangen dat Careander in de regio Noordwest Veluwe de aanbesteding Kind & Jeugd niet gegund heeft gekregen. Er is onderzocht welke mogelijkheden er zijn om de zorg te blijven bieden aan kinderen en jongeren met dezelfde medewerkers en op dezelfde plek. Inmiddels is er uit alle mogelijkheden een keuze gemaakt.

Door het maken van afspraken met de Omega Groep uit Zwolle kunnen we het werk via onderaanneming blijven doen. Hierbij zijn we overeengekomen dat er voor cliënten en medewerkers zo veel mogelijk hetzelfde blijft.

Careander is blij met deze samenwerking, waarmee we continuïteit in zorg blijven bieden. We gaan verder bouwen aan de toekomst van Kind & Jeugd en zien dat met vertrouwen tegemoet.

Strategische Koers

In 2021 hebben we de koers voor de volgende jaren ingevuld. Daar hebben we zoveel mogelijk mensen van Careander bij betrokken. U heeft vorig jaar mee kunnen doen aan één of meerdere van de negen inspirerende en interactieve online bijeenkomsten rondom de Wereldverkenning. Samen hebben we nagedacht over vragen als: Wat gebeurt er in de wereld om ons heen? Waar hebben we als organisatie behoefte aan? En wat vraagt dat van ons?

De Strategische Koers van Careander voor 2022 – 2026 is ontwikkeld en kortgeleden vastgesteld. Aan de hand van deze koers gaat Careander zich in de komende jaren verder ontwikkelen. In de volgende editie van Careander Online ontvangt u meer informatie hierover.