Vrijwilligers zijn belangrijk voor Careander!

Door jouw inzet als vrijwilliger kunnen allerlei activiteiten gerealiseerd worden die anders niet, of veel moeilijker voor elkaar te krijgen zijn. Daarom zijn vrijwilligers voor onze cliënten belangrijk. Je bent als vrijwilligers op vele fronten inzetbaar en helpt ons bij uiteenlopende werkzaamheden. Je maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met een groep te gaan zwemmen of met de bus ergens naar toe te gaan. Maar ook bij individuele contacten kun je een grote rol spelen. Als vrijwilliger kun je op bezoek komen, of een maatje van een van onze cliënten worden en samen activiteiten ondernemen.  Ook kun je als vrijwilliger gastgezin worden voor één van onze cliënten. Deze komt dan bij jou thuis op bezoek. Dat kan zijn voor een kopje koffie, maar ook voor een dagje of weekend, afhankelijk van jouw mogelijkheden en de wensen van de cliënt.

 

Afspraken

We hechten belang aan goede contacten en heldere afspraken. Met elke vrijwilliger wordt een overeenkomst afgesloten. Behalve dat de afspraken hier helder in omschreven staan valt u hierdoor ook onder de algemene vrijwilligersverzekering. Als vrijwilliger word je begeleid door onze medewerkers, en u kunt altijd met vragen bij hen terecht.

Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Careander, of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen:

Careander 
Westeinde 27A
3844 DD Harderwijk
Postbus 60
3840 AB Harderwijk
Telefoon:0341-467820
Fax: 0341 – 431570
e-mail: algemeen@careander.nl